Partizan sve moćniji, Mekadu odmah počeo da oduševljava!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sve moćniji, Mekadu odmah počeo da oduševljava!

Lakše nego što se očekivalo, Partizan je uspeo da trijumfuje na gostovanju u Italiji. Sada se već mnogo bolje vidi četvrtfinale Evrokupa!

Posle startne pobede nad Virtusom u Beogradu (99-81), košarkaši Partizana su večeras održali lekciju još jednom italijanskom predstavniku u Grupi E Top 16 faze Evrokupa, ekipi Trenta, i to na njegovom terenu.

Tim Andree Trinkijerija je ovoga puta bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još ubedljiviji i na kraju je trijumfovao rezultatom 83-58, pa posle prva dva kola ima maksimalan učinak u ovoj grupi.

Od samog početka meča videla se sigurnost u igri ekipe Partizana, posebno kod Radeta Zagorca i Rašona Tomasa, a kada je i Markus Pejdž ušao u svoju šutersku seriju, razlika je već postajala prilično velika.

Svi najveći aduti ekipe Trenta, pre svih njihov najbolji igrač Alesandro Đentile, u potpunosti su neutralisani, odlična odbrana, uz raznovrsnu igru u napadu bili su karakteristika Partizanove igre u večerašnjem meču.

Već pred kraj poluvremena Partizan je imao 21 poen prednosti, a u nastavku je ta prednost i dodatno uvećavana do maksimalnih ''plus 27'' pred kraj poslednje četvrtine.

Crno-beli su večeras bili oslabljeni neigranjem Redžija Redinga zbog visoke temperature, a debitantski nastup za Partizan večeras je upisao i Džejms Mekadu, najnovije Partizanovo pojačanje koji je odmah pokazao zbog čega je doveden.

Tek što je ušao umesto Mozlija poentirao je uz faul, nešto nkasnije je navijače podigao na noge i atraktivnom ''rampom'' i deluje da će trener Trinkijeri odmah moći da se osloni na iskusnog Amerikanca.

Dodajmo još i da su navijači Partizana i na ovoj utakmici pružili veliku podršku svojim ljubimcima, toliko da je delovalo kao da su crno-beli domaćini, a ne Trento.

Zagorac i Pejdž su sa po 11 poena bili najefikasniji u ekipi Partizana, Janković, Jaramaz i Tomas su upisali po devet. Svih 12 igrača Partizana su se večeras upisali u strelce.

U Trentu najbolji Blekmon sa 12, Kraft i Mian po 10 poena.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EK - Virtusova lekcija Darušafaki, Marković iskjučen!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 00:04

Kompletirano je drugo kolo u Grupi E Top 16 faze Evrokupa...Najpre je večeras Partizan deklasirao ekipu Trenta u gostima rezultatom 83-58, a onda je Đorđevićev Virtus u Bolonji savladao tursku Darušafaku rezultatom 83-72...Ovo je prva pobeda Virtusa u Top 16 fazi, pošto je na startu ubedljivo poražen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.