EK - Virtusova lekcija Darušafaki, Marković iskjučen!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Virtusova lekcija Darušafaki, Marković iskjučen!

Kompletirano je drugo kolo u Grupi E Top 16 faze Evrokupa.

Najpre je večeras Partizan deklasirao ekipu Trenta u gostima rezultatom 83-58, a onda je Đorđevićev Virtus u Bolonji savladao tursku Darušafaku rezultatom 83-72.

Ovo je prva pobeda Virtusa u Top 16 fazi, pošto je na startu ubedljivo poražen od Partizana u Beogradu (99-81), a i Darušafaka ima polovičan učinak posle prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva kola.

Virtus je odlično odigrao prvo poluvreme, dobio ga je rezultatom 47-33, a odgovor Darušafake usledio je u trećem kvartalu, kada je ta razlika prepolovljena.

Videli su gosti svoju šansu u poslednjoj deonici, bila je primetna i sve veća nervoza na terenu, a na nešto više od pet minuta pre kraja, došlo je do koškanja našeg Stefana Markovića sa Gerijem Braunom, a sudije su posle dužeg većanja odlučile da i jednog i drugog pošalju u svlačinicu.

Sve se događalo pri rezultatu 68-56 za Virtus, a do kraja se odnos snaga na terenu nije značajno promenio i tim iz Bolonje je zasluženo trijumfovao.

Miloš Teodosić je sa 19 poena, od toga 14 sa linije slobodnih bacanja, bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, Gembl je upisao 15, a Kajl Vims 11 poena. Stefan Marković do isključenja sedam poena, osam asistencija i dva skoka.

Kod gostiju Lemb 16 poena, po 13 Guler i Kolson.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.