Peh za Partizan pred meč sa Trentom! Ali, ima i jedna dobra vest!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za Partizan pred meč sa Trentom! Ali, ima i jedna dobra vest!

Crno-beli i oslabljeni i pojačani u isto vreme?

Košarkaši Partizana večeras od 19 časova igraju meč drugog kola Top 16 faze Evrokupa protiv Trenta u Italiji.

Međutim, crno-beli neće biti kompletni.

Kako javlja novinar Vladan Tegeltija sa lica mesta na svom Instagram nalogu, trener Andrea Trinkijeri večeras ne može da računa na Redžija Redinga koji je pred večerašnji meč dobio visoku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << temperaturu.

Ipak, istovremeno je saopštena i dobra vest za crno-bele, vest koju su priželjkivali navijači Partizana, a to je da će u sastavu večeras biti novajlija Džejms Mekadu, koji će protiv Trenta upisati debi u crno-belom dresu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mekaduova ''rampa'' odmah se ''zavrtela'' na zvaničnom nalogu Evrokupa! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020

Odigrao je tek sedam i po minuta u poslednjoj četvrtini, dovoljno da pokaže svoj repertoar...Večerašnji meč protiv Trenta u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa ostaće upamćen ne samo po ubedljivoj pobedi Partizana, nego i po debiju najnovijeg pojačanja crno-belih Džejmsa Mekadua...On je od samog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.