Radonjić čestitao Partizanu! Ali priča se o kratkom odgovoru zašto je Zvezda imala više penala nego poena u prvoj četvrtini (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić čestitao Partizanu! Ali priča se o kratkom odgovoru zašto je Zvezda imala više penala nego poena u prvoj četvrtini (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je da je Partizan zasluženo pobedio u večitom derbiju, i da njegov tim nije imao dovoljno koncentracije u odbrani i napadu.

Ujedno, Zvezdi je ovo prvi poraz na Jadranu posle godinu dana, zanimljivo, i tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su takođe izgubili od večitog rivala.

- Partizan je ušao sa više energije od nas. Koncentracija nam je bila ispod potrebnog nivoa da bismo igrali kvalitetno protiv njih u dužim intervalima. Odbrana takođe ispod nivoa, pa je mnogo grešaka protivnik koristio. U jednom trenutku drugog poluvremena imali smo neku razliku, možda smo mogli da iskontrolišemo. Ipak, Partizan je poslednjoj četvrtini bio bolji - rekao je Radonjić, i objasnio minutažu rovitih Jovića i Kuzmića.

- Proveli su dovoljno na terenu da bismo neke stvari mogli da iskontrolišemo. Nisam pristalica teorije da igrači koji makar malo mogu da budu za korist tima sede na klupi. Imali smo mnogo problema u u organizaciji igre u poslednjoj četvrtini. Dali smo samo devet poena, a ni odbrana nije bila dobra, i mislim da je to razlog neuspeha - rekao je Radonjić.

Na pitanje da je Zvezda imala više slobodnih bacanja nego poena u prvoj četvrtini, Radonjić je vrlo kratko odgovorio:

- To je bila taktika.

Na kraju je Radonjić zaključio:

- Neću da baratam elementima koji su vam svima poznati, jer bi ispalo da devalviram pobedu Partizana. Čestitam i idemo dalje.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Birčević prvo ističe Grobare: U boljoj atmosferi nisam igrao, to je bio ključ pobede (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017, 00:33

Foto: Marko Todorović..Po mišljenju Stefana Birčevića, košarkaši Partizana su slavili u večitom derbiju zahvaljujući podršci navijača i umoru igrača Crvene zvezde...Zato je odmah posle pobede osetio potrebu da se zahvali navijačima...- Pre svega, zahvalio bih se navijačima koji su došli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Delije se setile zaboravljenog derbija: Kad je Zvezda šokirala nikad jači Partizan, narednog učesnika F4 Evrolige!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

Navijači Crvene zvezde malu utehu za poraz u derbiju našli su na društvenim mrežama u zaboravljenom derbiju iz 2009. godine. Tada je Partizan imao žestoku ekipu, ali je tim sa Malog Kalemegdana slavio posle šokantne trojke epizodiste Bejlija...Zvezda je tada dobila prvi derbi u sezoni sa 76:73,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.