Prihvaćena ponuda za Marka Jankovića, odlazi posle Nordsjelanda

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihvaćena ponuda za Marka Jankovića, odlazi posle Nordsjelanda

Marko Janković odlazi iz Partizana nakon utakmice protiv Danaca.

Ofanzivni vezni fudbaler Partizana Marko Janković mogao bi uskoro da napusti redove crno-belih, ako je verovati pisanju turskih medija.

Janković je sve dogovorio sa Bursom, a najverovatnije će se po završetku obaveza u meču protiv Nordsjelanda uputiti ka Turskoj gde će potpisati ugovor sa pomenutim timom.

Transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << glasi na 1,5 miliona evra, ali je problem što Partizanu sleduje samo polovina zbog dogovora sa Olimpijakosom koji je ozvaničen ugovorom.

Janković je od 2016. godine u Partizanu, prošle i ove sezone je bio jedan od najstandardnijih fudbalera.

Dakle, treba očekivati možda i dovođenje još jednog fudbalera na poziciji ofanzivnog veznog u redove crno-belih do kraja ovog prelaznog roka.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ima li ponude za Marka Jankovića?

Izvor: Mondo, 16.Avg.2018, 14:10

Vezni fudbaler Partizana Marko Janković opet je tema prelaznog roka. Evo šta u Partizanu kažu o eventualnom transferu Crnogorca...Foto: MN Press..Marko Janković ide, Marko Janković ostaje.. U krug se "vrte" informacije oko veziste Partizana, crnogorskog reprezentativca...Poslednja je došla iz Turske....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.