Povratak u staro jato: Partizan doveo i treće pojačanje u istom danu

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak u staro jato: Partizan doveo i treće pojačanje u istom danu

Košarkaški klub Partizan je u istom danu vratio tri nekadašnja igrača. Posle Koste Perovića i Aleksandra Cvetkovića, na vernost crno-belima zvanično se obavezao i bek Andrej Magdevski.

Kako piše na na klupskom sajtu, sva tri igrača su već proveli jedan period svoje karijere u Humskoj. Najiskusniji Perović imao je i priliku da igra u istom timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa sadašnjim članovima stručnog štaba, prvim trenerom Petrom Božićem i njegovim pomoćnicima Vuletom Avdalovićem i Dušanom Kecmanom.

Iskusni centar u Partizan vraća nakon boravka u Jeniseju, sa kojim je minulog decembra raskinuo ugovor. Pre Rusije, igrao je i za NBA ligaša Golden Stejt Voriorse, Pamesu i slavnu Barselonu.

Andrej Magdevski se u Partizan vratio posle epizode u Španiji gde je nastupao za B tim madridskog Reala i Unikahu iz Malage. Pre toga je jedno vreme proveo u omladinskim selekcijama crno-belih.

I nekadašnji prvotimac skopskog MZT-a i Crvene zvezde Aleksandar Cvetković je takođe deo karijere proveo u juniorskom timu Partizana pa i njegov potpis predstavlja povratak u crno-belo jato.

Novi igrači biće na raspolaganju treneru Božiću za prvi meč ABA lige protiv Metalca u Valjevu, u petak od 21 časa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAGOVEŠTAJ SARADNJE? Bivši bek-šuter trenira sa Partizanom!

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2015

Isti ‘pelcer’ kao prilikom potpisivanja ugovora sa Kostom Perovićem, crno-beli će pokušati da primene i sa još jednim bivšim igračem.. . U danu kada je Partizan dobio veliko pojačanje u vidu centra Koste Perovića, kao i plejmejkera Aleksandra Cvetkovića, crno-beli su dobili pojačanje na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.