Počelo je, dečja invazija na Humsku! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo je, dečja "invazija" na Humsku! (video)

"Crno-beli" će imati motiv više večeras.

Partizan će i večeras imati podršku one najvernije publike.

U pitanju su devojčice i dečaci do 14 godina starosti koji će uz pratnju trenera biti snaga sa tribina fudbalerima "crno-belih" koje očekuje prvi izazov u grupnoj fazi Lige Evrope.

Klub se maksimalno potrudio da "mobiliše" sve zainteresovane da dođu u Humsku ne samo iz Srbije, već i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz regiona.

Stigli su klinci iz Brusa, Vršca, Prokuplja, Kosovske Mitrovice, Štrpca, Kraljeva i ostalih gradova u Srbiji, ali i u Republici Srpskoj (Trebinje, Doboj), Severnoj Makedoniji (Veles)...

Očekuje se čak 15 hiljada navijača koji se nadaju da će doneti sreću Partizanu kao na meču sa Moldeom kada su uspeli da pobede Norvežane u Beogradu nakon preokreta.

Deca lagano stižu na stadion pic.twitter.com/vTbBozBHWb

— FK Partizan (@FKPartizanBG) 19. септембар 2019.

Deca sa Kosova koja su jutros krenula za Beograd. Svi u dresovima Partizana, u pratnji svog učitelja. pic.twitter.com/h3v0SSDNgD

— FK Partizan (@FKPartizanBG) 19. септембар 2019.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.