Partizanova uprava: Ljubinko je veliki trener, dajte mu 100 dana! Svi smo tužni zbog odlaska časnog Milinkovića

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanova uprava: Ljubinko je veliki trener, dajte mu 100 dana! Svi smo tužni zbog odlaska časnog Milinkovića

Klub iz Humske izbegao plaćanje obeštećenja od 50.000 evra iako je Makedoncima to pripadalo

Partizanova uprava je konačno presekla i smenom trenera će pokušati da zaštiti strmoglav pad ekipe u domaćem prvenstvu. Uz zahvalnost dosadašnjem šefu stručnog štaba Zorana Milinkoviću, upravu kluba je na prezentaciji novog trenera Ljubinka Drulovića predstavljao potpredsednik Vojislav Nedić.

“Veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan je, nadam se, doveo velikog trenera. On će to sigurno pokazati u budućnosti. Ime mu je veliko. Sami znate da je Ljubinko mnogo dao srpskom i evropskom fudbalu. U Portu se i dalje pričaju priče o njemu. A bogami se poprilično dokazao i u trenerskom poslu. Znate da je ostavio trajan trag u FSS jer je sa selekcijom U19 osvojio EP 2013. Šta ćete više od toga?”, rekao je Nedić na početku promocije novog stratega.

Poslednji angažman novom Partizanovom treneru je bio u reprezentaciji Makedonije.

“Moram odmah da vam kažem da je UO razmatrajući mogućnost da angažuje jednoglasno odlučio da ponudi mesto prvog trenera gospodinu Druloviću. Razmatrao se veći broj dobrih stručnjaka, jer uvek ima zainteresovanih trenera za Partizan. Ljubinko Drulović je pak sa svoje strane bez imalo dileme i premišljanja, izrazivši veliko zadovoljstvo što mu je Partizan ponudio, oberučke prihvatio uz malu ogradu da mora da se prvo konsultuje sa FS Makedonije tražeći da se oni saglase. Ja im se ovom prilikom zahvaljujem na izuzetnom razumevanju koje su pokazali. Sa velikim žaljenjem su se oprostili od Drulovića, ali su znali koliko Ljubinko želi da dođe”, rekao je Nedić.

Partizanovi čelnici se zahvaljuju dosadašnjem šefu struke Zoranu Milinkoviću.

“Milinković nije smenjen, on je insistirao da ode. Partizan je bio spreman da mu ponudi da vodi sledeću utakmicu i protiv Bilbaa. Da se objavi da odlazi, ali da je vodi. Odbio je i dokazao da je častan čovek, jer su rezultati nezadovaljavajući. Ja sa tugom pričam sad o Milinkoviću. Svima nam je rastanak sa Milinkovićem vrlo teško pao. Jer smatramo da je učinio sve što je do njega da Partizan ostvari dobre rezultate.”

Nedić tvrdi da smena Milinkovića i dolazak Drulovića nisu panične reakcije uprave.

Partizan je dobro izvagao situaciju. Kao veliki klub koji mora da poštuje sve one koji nam pripadaju izuzeno uvažavamo Zorana Milinkovića. Ali ne bih više o njemu. Što bi se reklo. Kralj je mrtav, živeo kralj. Ljubinko je zaslužio da mu se da podrška, jer u ipak delikatnom trenutku prihvatio da pomogne Partizanu. I Vlade imaju 100 dana da se napadaju, a ja molim novinare da i Ljubinku pruže tu podršku. Zaslužuje je”, poručio je Nedić.

MOZZART pratite na Vajberu!

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.