Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2020, 18:08

Partizan potpisuje ugovor sa desnim bekom i šalje ga na kaljenje u Superligu

U Humskoj dosta očekuju od Stefana Radmanovca

Pitanje Partizanovog desnog beka za narednu sezonu još nije rešeno. Ukoliko mu se ne dovede zamena, ponovo će tu poziciju pokriti Nemanja Miletić. Bude li angažovan novajlija – zasad se pominje Nikola Boranijašević iz Lozane – postoji mogućnost da se reprezentativac preseli na omiljeno mu štopersko mesto. A štagod da se desi u predstojećem ciklusu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << razrađuju u Humskoj 1 planove za budućnost i u njima visoko kotiraju Stefana Radmanovca.

U pitanju je omladinski reprezentativac Srbije koji će početkom sledeće sedmice – možda već sutra – potpisati novi ugovor. Trenutni je oročen do juna 2021, ali da ga crno-beli projektuju kao desnog beka budućnosti pokazuje nagoveštaj da će saradnja biti produžena do 2024.

Posle staža u Teleoptiku i omladinskoj ekipi, Radmanovac („klasa 2001“) je planiran da započne pripreme sa prvim timom, međutim, posle saznanja da je bilo u kontaktu sa ljudima inficiranim virusom korona od tog plana se odustalo. Šansu je dobio dve godine mlađi Dragan Bojat, doduše, samo u uvodnom delu priprema, pre selidbe na Zlatibor.

Pošto je procenjeno da u ovom trenutku ne bi dobio minutažu u Partizanu, Stefan Radmanovac će odmah po potpisivanju novog ugovora biti prosleđen u jedan superligaški klub na pozajmicu. Kao opcije figuriraju povratnik u elitni rang Novi Pazar, debitant Zlatibor, kao i Inđija, s tim što je ekipa iz Srema već produžila pozajmicu Luke Cucina, te nema rezona da dovodi još jednog beka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.