Partizan opet na čelu tabele

Izvor: FudbalSrbija.net, 05.Okt.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan opet na čelu tabele

05.10.2014.

Mladost-Partizan 1-2,strelci: Frajdej za Mladost,Škuletić i Lazović za Partizan

Mladost: Krznarić – Petrović, Golemić, Milunović, Zonjić – Gavrić, Radin, Jovanović – Milosavljević, Frajdej, Adamović.

Partizan: Lukač – Volkov, Stanković, Ćirković, Vulićević – Pantić, Marković, B. Ilić, Grbić – Lazović(Kojić), Škuletić.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << Partizana,nakon poraza od sedmoplasirane ekipe Grčke,pokazali su u Lučanima da su za našu ligu još uvek prejaki za većinu rivala.Na gostovanju protiv Mladosti,bez velikih problema stigli su do nove pobede koja ih vraća na čelo superligaške tabele.

Partizan je meč počeo ofanzivno,i već nakon dvadesetak minuta statistika beleži pet udaraca u okvir gola golmana Krznarića,a najviše pokušaja su imali Lazović i Saša Marković.Mladost je prvi put pripretila nakon pola sata igre,preko Jovanovića koji je bio sporiji od golmana Lukača nakon asistencije Radina.Partizan dolazi do prednosti   u sudijskoj nadoknadi vremena,kada Vulićević šalje upotrebljiv centaršut ka Škuletiću koji pogađa mrežu Krznarića:



Partizan je došao nadomak pobede u 57 minutu kada je Golemić loše reagovao u želji da otkloni opasnost iz peterca,ali je lopta otišla do Lazovića koji pogađa za 0-2.



Tračak nade u preokret za domaći sastav se pojavio u 74 minutu kada je slobodan udarac izveo Adamović a Frajdej je bio na pravom mestu i glavom pogodio mrežu Lukača za 1-2.



Mogli su domaći da izjednače već u sledećem napadu, ali je Živadinović slabo  šutirao posle centaršuta Frajdeja. Nastavili su Lučanci da dominiraju i stvaraju prilike, a novu stoprocentnu imao je Frajdej, ali mu je Lukač odbranio udarac iz neposredne blizine.

Partizan je do kraja susreta uspeo da težište igre prebaci na polovinu domaćih sve do poslednjih sekundi kada je Frajdej promašio zicer sa sedam-osam metara i bodovi odlaze u Beograd.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.