UŽIVO: Mladost - Partizan 0:2

Izvor: Mondo, 05.Okt.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Mladost - Partizan 0:2

U poslednjem meču osmog kola Jelen Superlige u Lučanima se sastaju Mladost i Partizan.

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana imaju priliku da se pobedom u Lučanima izjednače sa vodećom Vojvodinom na čelu Jelen Superlige, ali uz utakmicu manje (protiv OFK Beograda).

Povratnik u najviši rang domaćeg fudbala dobro je startovao i posle sedam utakmica imas deset bodova, tako da crno-belima neće biti lako, posebno jer su u četvrtak igrali meč Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evrope u kojem su kao gosti poraženi od grčkog Asterasa.

MLADOST: Krznarić - Petrović, Golemić, Milunović, Zonjić - Gavrić, Radin, Jovanović - Milosavljević, Frajdej, Adamović.

PARTIZAN: Lukač - Volkov, Stanković, Ćirković, Vulićević - Pantić, Marković, B. Ilić, Grbić - Lazović, Škuletić.

TOK UTAKMICE:

- Posle desetak minuta igre u drugom poluvremenu nijedna ekipa nije uspela da stvori priliku. Partizan preti iz kontri, ima dosta prostora, ali ga slabo koristi.

- GOOOOOL! Petar Škuletić! A, ko bi drugi... Igrao se poslednji minut sudijske nadoknade kada je napadač crno-belih savladao Krznarića. Vulićević je sjajno centrirao, Škuletić se "poklonio" i pogodio. Njegov sedmi gol u prvenstvu Srbije ove sezone.



- Izjednačena igra u Lučanima. Partizan ne uspeva da nametne svoj ritam. Iako je imao bolje prilike, Mladost je u poslednje vreme sve više na polovini "parnog valjka". Do odlaska na odmor još pet minuta.

- Problemi za Lukača, pa zatim novi udarac Markovića. Vezni fudbaler crno-belih nikako da pogodi gol!

- Marković je kao "na tacni" dobio loptu od Grbića, imao je idealnu poziciju za "bombu", ali je očajno šutirao. Njegov udarac sa 14-15 metara otišao je visoko preko gola.

- Pokušao je Saša Marković sa distance u 10. minutu, a nešto kasnije Danko Lazović je dobio žuti karton zbog prigovora. S pravom se ljutio napadač Partizana jer je bio fauliran, a sudije to nisu videle.

- Prva šansa viđena je u 5. minutu, kada je golman domaćih uspešno, "paradom", zaustavio snažan šut Škuletića sa ivice kaznenog.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizan opet na čelu tabele

Izvor: FudbalSrbija.net, 05.Okt.2014

05.10.2014...Mladost-Partizan 1-2,strelci: Frajdej za Mladost,Škuletić i Lazović za Partizan..Mladost: Krznarić – Petrović, Golemić, Milunović, Zonjić – Gavrić, Radin, Jovanović – Milosavljević, Frajdej, Adamović...Partizan: Lukač – Volkov, Stanković, Ćirković, Vulićević –...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.