Partizan odneo bodove iz Lučana za vrh tabele

Izvor: Press, 05.Okt.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odneo bodove iz Lučana za vrh tabele

Crno-beli su zadržali maksimalan učinak ove sezone i ponovo preuzeli vođstvo na tabeli
Fudbaleri Partizana savladali su danas u Lučanima ekipu domaće Mladosti sa 2:1, u preostaloj utakmici 8. kola Superlige Srbije.

Tim trenera Marka Nikolića sa utakmicom manje ima 21 bod, koliko i drugoplasirana Vojvodina, a beži jedan bod aktuelnom šampoinu Crvenoj zvezdi, koja je u subotu kod kuće neočekivano >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odigrala nerešeno sa gradskim rivalom Voždovcem (2:2).

Partizan je u Lučanima većim delom susreta bio bolji, pobedu je najavio nakon vođstva od 2:0, ali je u završnici strepeo jer je Mladost pritisla goste i malo je nedostajalo da izbori remi.

Frajdej je postigao samo počasni pogodak za domaćina, a mogao je je još u par navrata da zatrese mrežu, međutim, golman crno-belih Milan Lukač odlično je intervenisao.

Mladost - Partizan 1:2 (Frajdej 73 - Škuletić 45+1, Lazović 57)

Odigrano u subotu: Radnički Niš - Čukarički 2:1, Radnički Kragujevac - Rad 0:3, OFK Beograd - Donji Srem 4:0, Crvena zvezda - Voždovac 2:2, Jagodina - Borac 2:0, Vojvodina - Novi Pazar 1:0, Spartak - Napredak 0:0.

Tabela: Partizan i Vojvodina po 21, bod, Crvena zvezda 20, OFK Beograd i Spartak po 14, Čukarički 12, Donji Srem 11, Novi Pazar, Rad i Mladost po 10, itd.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odneo bodove iz Lučana za vrh tabele

Izvor: Politika, 05.Okt.2014

LUČANI – Fudbaleri partizana savladali su danas u Lučanima ekipu domaće Mladosti sa 2:1, u preostaloj utakmici 8. kola Superlige Srbije...Crno-beli su zadržali maksimalan učinak ove sezone i ponovo preuzeli vođstvo na tabeli...Tim trenera Marka Nikolića sa utakmicom manje ima 21 bod, koliko...

Nastavak na Politika...

Partizan odnio bodove iz Lučana za vrh tabele

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014

LUČANI - Fudbaleri Partizana savladali su danas u Lučanima ekipu domaće Mladosti sa 2:1, u preostaloj utakmici 8. kola Superlige Srbije...Crno-bijeli su zadržali maksimalan učinak ove sezone i ponovo preuzeli vođstvo na tabeli...Tim trenera Marka Nikolića sa utakmicom manje ima 21 bod, koliko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

BESPARICA: Fudbaleri večitih rivala su dekintirali!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2014, 06:10

Zvezdaši od početka sezone dobili manje od 500 evra, dok je igračima Partizana na račun legao tek jedan deo starih dugovanja..Nekada su fudbaleri u Crvenoj zvezdi i Partizanu zarađivali na desetine hiljada evra mesečno, a danas jedva imaju za osnovne životne potrepštine. U poslednjih mesec dana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.