Partizan odnio bodove iz Lučana za vrh tabele

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odnio bodove iz Lučana za vrh tabele

LUČANI - Fudbaleri Partizana savladali su danas u Lučanima ekipu domaće Mladosti sa 2:1, u preostaloj utakmici 8. kola Superlige Srbije.

Crno-bijeli su zadržali maksimalan učinak ove sezone i ponovo preuzeli vođstvo na tabeli.

Tim trenera Marka Nikolića sa utakmicom manje ima 21 bod, koliko i drugoplasirana Vojvodina, a bježi jedan bod aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi, koja je u subotu kod kuće neočekivano odigrala neriješeno sa gradskim rivalom Voždovcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << (2:2).

Partizan je u Lučanima većim dijelom susreta bio bolji, pobjedu je najavio nakon vođstva od 2:0, ali je u završnici strepio jer je Mladost pritisla goste i malo je nedostajalo da izbori remi.

Frajdej je postigao samo počasni pogodak za domaćina, a mogao je je još u par navrata da zatrese mrežu. Međutim, golman crno-bijelih Milan Lukač odlično je intervenisao.

Odigrano u subotu:

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Partizan i dalje nepobediv

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2014

Fudbaleri partizana savladali su danas u Lučanima ekipu domaće Mladosti sa 2:1, u preostaloj utakmici 8. kola Superlige Srbije...Crno-beli su zadržali maksimalan učinak ove sezone i ponovo preuzeli vođstvo na tabeli...Tim trenera Marka Nikolića sa utakmicom manje ima 21 bod, koliko i drugoplasirana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.