Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2021, 10:57

Partizan bez navijača u Gentu: "Crvena lista" i porast broja zaraženih ostavili crno-bele bez podrške

Gradske vlasti zabranile prisustvo navijača gostujućih timova na utakmicama lokalnog fudbalskog kluba

Fudbaleri Partizana narednog četvrtka gostuju u Gentu u okviru četvrtog kola Lige konferencije. Prošle nedelje su od Bizona doživeli prvi poraz u grupnoj fazi takmičenja, pa će na strani pokušati da se osvete, vrate na pobedničke staze i naprave važan korak ka plasmanu u narednu rundu. Ipak, neće imati pomoć navijača.

Četvrtak, 18.45: (2,05) Gent (3,50) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan (3,90)

Kako je i zvanično potvrđeno od strane kluba iz Humske, zbog porasta broja obolelih i hospitalizovanih građana usled virusa Kovid 19, gradske vlasti u Gentu su donele odluku da zabrane prisustvo gostujućih navijača na Gelamko areni.

Saopštenje crno-belih vam prenosimo u celosti.

"U četvrtak, 4. novembra 2021. godine, FK Partizan u Belgiji igra utakmicu četvrtog kola UEFA Evropa Lige konferencija sa ekipom Genta.

Odlukom grada Genta od 1. novembra 2021. godine, nije moguće prisustvo navijača gostujućih timova, te samim tim ni navijača FK Partizan. Do ovakve odluke je došlo zbog porasta broja obolelih i hospitalizovanih građana usled virusa Kovid-19 u Evropi i Belgiji, kao i „crvene liste“ na kojoj se naša zemlja trenutno nalazi.

Napominjemo da prodaja karata državljanima Srbije nije moguća, kao i da će belgijska policija sankcionisati svaki pokušaj ulaska u zonu stadiona ili kupovine ulaznice od NN lica.

FK Partizan, kao gostujući tim, mora poštovati sve postojeće donete odluke i odredbe domaćina, grada Genta".

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.