Partizan: Dobri rezultati u Evropi poboljšali finansijsku situaciju

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Sep.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Dobri rezultati u Evropi poboljšali finansijsku situaciju

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan konstatovao je na današnjoj redovnoj sednici da su rezultati kluba u Evropi veliki uspeh, kao i da je to mnogo pomoglo finansijskoj situaciji u klubu.

“Upravni odbor je konstatovao da je plasmanom u plej-of Lige Šampiona, prvom posle pet godina, ostvaren značajan uspeh. Nastavak takmičenja u grupnoj fazi Lige Evropa, u kojoj je naš klub ponovo jedini predstavnik srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << fudbala, predstavlja priliku da se protiv renomiranih protivnika iskaže talenat i kvalitet naših igrača. Upravni odbor je uverenja da posedujemo potencijal za nove pobede i uspehe u Evropi, kao i za nastavak trijumfalne serije u prvenstvu Srbije u kojem predstoji 'večiti' derbi”, navodi se u saopštenju kluba nakon sednice.

Upravni odbor je dao “punu podršku” igračima i stručnom štabu na čelu sa trenerom Zoranom Milinkovićem i zahvalio im se zalaganju i ostvarenim rezultatima.

“Uspešni nastupi u kupovima UEFA uticali su i na poboljšanje finansijske situacije, koja je neuporedivo povoljnija nego početkom godine, tako da se očekuje pozitivno poslovanje u 2015. godini”, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobri rezultati u Evropi poboljšali finansije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2015

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan konstatovao je na današnjoj redovonoj sednici da su rezultati kluba u Evropi veliki uspeh, kao i da je to mnogo pomoglo finansijskoj situaciji u klubu..."Upravni odbor je konstatovao da je plasmanom u plej-of Lige Šampiona, prvom posle pet godina, ostvaren značajan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Grobare" će obradovati saopštenje Upravnog odbora

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2015

Na redovnoj sednici Upravnog odbora FK Partizan konstatovano je da su dosadašnji rezultati doprineli poboljšanju finansijske situacije u klubu zbog čega je stručnom štabu i ekipi pružena puna podrška...Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan konstatovao je na današnjoj redovnoj sednici da su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.