Partizan - Đerlek i Marković na specijalnom zadatku (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Đerlek i Marković na ''specijalnom zadatku'' (foto)

Mladi Partizanovi fudbaleri imali su još jedno zaduženje uoči sutrašnje utakmice sa litvanskim Trakaijem.

Kako su danas saopštili iz Partizana, fudbaleri crno-belih Armin Đerlek i Svetozar Marković prisustvovali su finalu ''Sportskih igara mladih'' pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, organizovanog na sportskim terenima Ade Ciganlije.

Sportske igre mladih organizovane su besplatno za svu decu Srbije u sedam kategorija. Pored Svetozara Markovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Armina Đerleka finale su uveličali i potpredsednica SD Partizan Andrea Arsović i košarkaš crno-belih Đorđe Gagić.

Đerleka i Markovića sutra od 20:30h u Humskoj očekuje utakmica protiv litvanskog Trakaija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a šta su danas o toj utakmici rekli trener Miroslav Đukić i vezista Danilo Pantić možete da čitate OVDE.

-

Fudbaleri Partizana @armin_djerlek i @markovicsvetozar5 prisustvovali su Finalu Sportskih igara mladih pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije organizovanog na sportskim terenima Ade Ciganlije. Sportske igre mladih organizovane su besplatno za svu decu Srbije u sedam kategorija. Pored Svetozara Markovica i Armina Djerleka finale su uveličali i potpredsednica SD Partizan Andrea Arsović i košarkaš crno-belih  @_gagic_41.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Jul 25, 2018 at 3:48am PDT
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPECIJALAN ZADATAK: Fudbaleri Partizana prisustvovali finalu „Sportskih igara mladih“ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2018

Obradovali mališane na Adi...Fudbaleri Partizana Armin Đerlek i Svetozar Marković prisustvovali su finalu ''Sportskih igara mladih'' pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, organizovanog na sportskim terenima Ade Ciganlije...Bivši igrač Partizana ima NOVI klub! (FOTO)..ĐUKIĆ OPOMINJE PRED...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.