PUNI SE KASA U HUMSKOJ: Evo koliko je Partizan zaradio od transfera Nemanje Miletića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 18:36

PUNI SE KASA U HUMSKOJ: Evo koliko je Partizan zaradio od transfera Nemanje Miletića

Iskusni defanzivac karijeru nastavlja u Saudiskoj Arabiji.

Dieleme više nema Nemanja Miletić napušta Partizan i karijeru nastaviti u Al Raedu iz Saudijske Arabije. Od ovog transfera dobro će zaraditi i crno-beli i iskusni defanzivac.

Miletić će potpisati ugovor na tri godine, a klupska kasa Partizana biće bogatija za 500.000 evra pošto crno-beli nisu želeli da prave probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igraču koji im je mnogo dao otkako je 2017. stigao iz Vesterloa za 350.000. U međuvremenu se izborio i za status povremenog reprezentativca Srbije, ali mu je već došlo vreme da ode negde u inostranstvo da se naplati.

Prvo kolo Lige nacija, Rusija je blagi favorit sa kvotom 2,25 na keca. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Rusija – Srbija.

Miletiću će nov trener biti Albanac Besnik Hasi, koji dobro poznaje srpske igrače. U Andrlehtu je radio sa Aleksandrom Mitrovićem, a sa Lukom Milivojevićem u Olimpijakosu

Miletić je za tri godine u Humskoj odigrao 141 takmičarsku utakmicu, a iz nje ide sa tri pehara iz Kupa Srbije, kao i dva nastupa u Ligi Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.