PRED PARTIZAN: Ukrajinci otkrili ko je najveća pretnja iz Đukićevog tima

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED PARTIZAN: Ukrajinci otkrili ko je najveća pretnja iz Đukićevog tima

Ukrajinski tim je stigao u Beograd kako bi izašao na megdan šampionu Srbije.

Na konferenciji za medije našao se Aleksandr Hackevič, strateg Dinama.
Ono na šta se ukrajinski trener u velikoj meri dotakao jeste prazan stadion na kojem će sutra igrati Partizan i Dinamo. To je poslednji meč UEFA suspenzije za crno-bele koji su odradili momci iz Humske.
– Biće teško obema ekipama. Igrati bez navijača je sasvim drugačije i pravi skroz drugačiji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ambijent. Oni su 12. igrač Partizana. Što se nas tiče, mi smo igrali mnogo puta ove sezone igrali bez navijača, tako da se emotivno neće ništa bitno promeniti, kazao je Hackevič.
Strateg ekipe iz Kijeva je govorio i o analizi koju je odradio Dinamo o Partizanu, Hackevič je očigledno dosta radio na tome da u prethodnih nekoliko nedelja spremi svoje pulene za gostovanje u Beogradu:
– Tim koji je igrao protiv Veresa je dobio duži odmor. Analizirali smo igru protiv Partizana, naročito iz ugla naše odbrambene igre. Obratili smo najviše pažnje na ofanzivnu igru Partizana i ako protiv njih budemo igrali kao u prvenstvu, biće problema. Srpski fudbaleri igraju snažno i vrlo su kreativni. Na to dodajte iskustvo, disciplinu i organizaciju. Teško je sada reći kako će izgledati tim, ali videćete sve sutra. Što se tiče našeg cilja, on se zna – pobeda u svakoj utakmici. To je naš jedini cilj sutra, dodao je trener Dinama.
Pored Hackeviča, na konferenciji je bio i Vitalij Bujalski, vezni igrač tima iz Ukrajine koji je otkrio sa kojim fudbalerom Partizana će Dinamo imati najviše problema sutra.
– Spremili smo se dobro za utakmicu, razmatrali smo opasnosti koje nam preti. Najveća je od Tavambe, za njega smo se posebno spremali. Mi smo poslednju utakmicu odigrali slabije, ali smo razgovarali među sobom i nadam se da će sutra biti bolje, kazao je Bujalski.
FOTO: FK Partizan

The post PRED PARTIZAN: Ukrajinci otkrili ko je najveća pretnja iz Đukićevog tima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.