Izvor: BalkanRock.com, 08.Maj.2024, 11:35

„Bez problema“ je šesti Kekinov singl sa albuma „Nježno đonom“

Balkanrock.com Balkanrock.com „Bez problema“ je šesti Kekinov singl sa albuma „Nježno đonom“ „Bez problema“ je šesti Kekinov singl sa albuma „Nježno đonom“ 08/05/2024 „Bez problema“ šesti je singl skinut sa hvaljenog albuma Mileta Kekina „Nježno đonom“ koji je ovog meseca obeležio svoju prvu godišnjicu od izlaska. To je pesma o muškarcu kojeg je teško voleti, ali ga ipak prihvatamo takvog kakav jeste, sa svim vrlinama i manama. Za ovu pesmu je Mile snimio zanimljiv lyric video čiju montažu […] Pročitajte ceo tekst „Bez problema“ je šesti Kekinov singl sa albuma „Nježno đonom“ originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

„Pomračenje“ je tu – They Drive by Night su objavili debi album

Izvor: BalkanRock.com, 08.Maj.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com „Pomračenje“ je tu – They Drive by Night su objavili debi album „Pomračenje“ je tu – They Drive by Night su objavili debi album 08/05/2024 Tri nedelje od izlaska furioznog singla „Frankenštajn“ beogradska petorka They Drive by Night vraća se sa debitanskim...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.