Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2024, 11:31

Fotografije i specifikacije Motorola X50 Ultra izašle u TENAA listingu

Iako Motorola X50 Ultra još nije zvanično spreman, s obzirom na to da kompanija i dalje nije odredila tačan datum lansiranja ovog telefona, njegovo lansiranje se definitivno bliži s obzirom na to da je kineska agencija TENAA objavila njegove pojedine specifikacije i fotografije. X50 Ultra je u stvari kineska verzija modela Motorola Edge 50 Ultra, koji takođe treba da stigne na tržište ovog meseca.
Međutim, oni će ipak imati nekih razlika, pri čemu će kineska verzija imati neke dodatne funkcije, a veštačka inteligencija je bila ključni deo dosadašnjeg reklamiranja.Objavljene fotografije prikazuju crni model i iako nije jasno vidljivo, deluje da ovaj telefon ima verziju od veganske kože.
Uređaj ima dimenzije 161,0...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.