Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Maj.2024, 11:32

7. festival zdrave hrane i zdravog života STVARNO ZDRAVO

Na novobeogradskom šetalištu Savski kej, za vikend 18. i 19. maja 2024, biće održan 7. festival zdrave hrane i zdravog života STVARNO ZDRAVO. Na platou kod Teatra na Savi, i u subotu i u nedelju od 11.00 do 19.00, okupiće se pojedinci i kompanije koje svojim proizvodima i delovanjem promovišu zdrav život i daju pozitivnu … Članak 7. festival zdrave hrane i zdravog života STVARNO ZDRAVO se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Street Food Festival se vraća u Tašmajdanski park

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Maj.2024

Predstojeći produženi vikend, od 10. do 12. maja 2024, obeležiće festival ulične hrane – Street Food Festival – u jednom od najlepših parkova u Beogradu. Ovogodišnje prvo izdanje Street Food Festivala pod nadimkom „Palilulac“ biće održano u centralnoj zoni Tašmajdanskog parka, gde je...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.