Ostoja potvrdio, Partizan uskoro kompletan, stiže i Trinkijeri, evo i kada!

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020, 19:37

Ostoja potvrdio, Partizan uskoro kompletan, stiže i Trinkijeri, evo i kada!

Odlične vesti iz Partizana, crno-beli će biti potpuno spremni za nastavak sezone.

Košarkaši Partizana trenirali su danas u hali, nakon dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa.

Crno-beli su pre desetak dana počeli s treninzima na otvorenom, a danas je u Maloj sali Beogradske arene s loptom treniralo 11 igrača.

Uprava Partizana, kako se navodi u saopštenju kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << intenzivno radi na povratku trenera Andree Trinkijerija i Vlade Šćepanovića, kao i ostalih prvotimaca u Beograd.

"Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone", rekao je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

Kako je istakao, svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na korona virus.

-

-

"Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva", rekao je Mijailović.

On je ponovio da je za Partizan prioritet završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena.

"Na prethodnom sastanku ABA lige većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone.







Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige.







Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu", naglasio je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Beogradska Arena

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović: Očekujemo igrače iz inostranstva do kraja iduće nedelje

Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2020

"Na prethodnom sastanku ABA lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone"..Posle dva meseca, košarkaši Partizana su se danas vratili u salu, u svoje "prirodno stanište". Ukupno 11 igrača treniralo je danas sa loptom, najavivši tako postepeni povratak u normalna...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vranjski fudbaleri kreću sa pripremama za ovu, a već razmišljaju o sledećoj sezoni

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2020, 11:37

Kao i u slučaju Superlige, i u Prvoj ligi igraće se još 4 kola, što pirotski Radnički i vranjski Dinamo gotovo ostavlja bez šansi za ulazak u viši rang. Nedelju dana nakon Piroćanaca, prvi put okupili su se i Vranjanci, a sa treninzima kreću u petak, 15. maja...Fudbaleri Dinamo su se okupili...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.