Ostoja potvrdio, Partizan uskoro kompletan, stiže i Trinkijeri, evo i kada!

Autor: Beta Beta
sreda 13.05.2020.
19:34
Izvor: Beta

Odlične vesti iz Partizana, crno-beli će biti potpuno spremni za nastavak sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana trenirali su danas u hali, nakon dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa.

Crno-beli su pre desetak dana počeli s treninzima na otvorenom, a danas je u Maloj sali Beogradske arene s loptom treniralo 11 igrača.

Uprava Partizana, kako se navodi u saopštenju kluba, intenzivno radi na povratku trenera Andree Trinkijerija i Vlade Šćepanovića, kao i ostalih prvotimaca u Beograd.

"Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone", rekao je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

Kako je istakao, svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na korona virus.
-
bundesliga
-
"Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva", rekao je Mijailović.

On je ponovio da je za Partizan prioritet završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena.

"Na prethodnom sastanku ABA lige većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone.

Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige.

Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu", naglasio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke