On je znao kako protiv Partizana, Zvezdi stigla velika podrška iz Portugala! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je znao kako protiv Partizana, Zvezdi stigla velika podrška iz Portugala! (video)

Šta je pred večerašnji derbi poručio bivši napadač Crvene zvezde?

Portugalski napadač Ugo Vijeira ostao je u veoma lepom sećanju navijačima Crvene zvezde, posebno zbog golova koje je postizao protiv Partizana.

To osećanje je uzajamno, Vijeira se takođe rado seća perioda od godinu i po dana, koliko je proveo u crveno-belom dresu, a uoči večerašnjeg 162. večitog derbija sadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler Žil Visentea je poslao poruku podrške Zvezdinim fudbalerima.

Takođe, podsetio je i na svoj prvi večiti derbi, kada je dao dva gola Partizanu. Taj meč je odigran na Marakani, septembra 2015, a Zvezda ga je dobila sa 3:1.

--

View this post on Instagram

Podrška pred sutrašnju utakmicu stiže iz 🇵🇹😁👋🏻 @hugovieira10 🔴⚪🙏🏻 #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Feb 29, 2020 at 12:54pm PST
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdu na Marakani bodri i rado viđen tandem iz Niša! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

Ko to "đuska" podno severne tribine u Ljutice Bogdana?..U toku je 162. Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, a meč ispod severne tribine prate dvojica nekadašnjih fudbalera "crveno-belih"...Fudbaler Olimpika iz Marseja Nemanja Radonjić i član Seula Aleksandar Pešić stigli su u Beograd...

Nastavak na Sportske.net...

Gobeljić posle jubileja: Žalim za pobedom, bili smo bolji od Partizana

Izvor: B92, 02.Mar.2020, 12:50

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić izjavio je da je velika čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu...Desni bek crveno-belih dodao je da mu je jedini žao što jubilej nije obeležio pobedom u "večitom" derbiju...Gobeljiću je derbi bio 61. meč u Superligi, postigao je i osam pogodaka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.