Odbojkašice Partizana oprostile se od Lige šampiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Partizana oprostile se od Lige šampiona

Odbojkašice Partizana Vizure izgubile su večeras u Beogradu od turske ekipe Vakifbank Istanbul sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:11), u utakmici 6. poslednjeg kola E grupe Lige šampiona.

Srpski tim završio je takmičenje na četvrtom mestu sa šest poraza i dva osvojena boda, iza evropskih velikana Vakifbanka, Kana i Pjaćence.

Plasman u narednu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rundu Lige šampiona izborili su Hemik Police, Agel Prostejov (A grupa), Fenerbahče Istanbul, Azeriol Baku (B), Dinamo Moskva, Busto Arsicio, Drezdner (C), Ezačibaši Istanbul, Volero Cirih (D), Vakifbank Istanbul, Kan i Pjaćenca (E).
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Finalni turnir odbojkašica u Šćećinu, sedam Srpkinja na tri koraka od trofeja

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 19:01

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se Finalni turnir Deniz bank Lige šampiona 2015. u konkurenciji odbojkašica odigrati 4. i 5. aprila u Šćećinu, a organizator je Hemik Police, za koji igraju Maja Ognjenović, Ana Bjelica, Stefana Veljković i Sanja Malagurski...Ovom prilikom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.