Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Ubedljiv poraz Partizana za kraj, Vakifbank prejak za crno-bele devojke

Odbojkašice Partizana Vizure završile su takmičenje u E grupi Deniz bank Lige šampiona 2015. na četvrtom mestu sa dva osvojena boda u društvu evropskih velikana – Vakifbank Istanbula, Kana i Nordmekanike Pjaćence.

Turski Vakifbank Istanbul, za koji igra Milena Rašić, večeras je, u dvorani „Šumice“ u Beogradu, u utakmici poslednjeg, 6. kola, pobedio Partizan Vizuru sa 3:0, po setovima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 25:13, 25:11 i 25:11, posle 59 minuta igre.
Plasman u nastavak takmičenja u Deniz bank Ligi šampiona 2015. izborili su Hemik Police (Maja Ognjenović, Ana Bjelica, Stefana Veljković, Sanja Malagurski), Dinamo Kazanj i Agel Prostejov iz A grupe, Fenerbahče Istanbul i Azeriol Baku (Jelena Nikolić, Jovana Brakočević) iz B grupe, Dinamo Moskva, Busto Arsicio i Drezdner iz C grupe, Ezačibaši Istanbul i Volero Cirih (Nađa Ninković, Silvija Popović, Ana Antonijević, Dragutin Baltić) iz D grupe, i Vakifbank Istanbul (Milena Rašić), Kan (Sanja Bursać) i Nordmekanika Pjaćenca iz E grupe.
Plasman u „čelendž rundu“ Kupa CEV 2015. izborili su Omička Omsk (Zoran Terzić, Željko Bulatović, Danijel Mišić), Nant, Rabita Baku (Nataša Krsmanović, Dejan Brđović) i Stinca Bakau ili Impel Vroclav.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Poraz za kraj Partizan Vizure

Izvor: B92, 28.Jan.2015

Odbojkašice Partizan Vizure izgubile su u Beogradu od turskog Vakifbanka sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:11), u utakmici šestog kola Grupe E u Ligi šampiona...Crno-bele odbojkašice su tako takmičenje završile bez pobede...Najefikasnija u ekipi Partizan Vizure bila je Sara Lozo sa osam poena, a Bianka...

Nastavak na B92...

Odbojkašice Partizana oprostile se od Lige šampiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2015

Odbojkašice Partizana Vizure izgubile su večeras u Beogradu od turske ekipe Vakifbank Istanbul sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:11), u utakmici 6. poslednjeg kola E grupe Lige šampiona...Srpski tim završio je takmičenje na četvrtom mestu sa šest poraza i dva osvojena boda, iza evropskih velikana Vakifbanka,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

LŠ - Crno-bele završile takmičenje bez pobede

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2015, 00:33

Odbojkašice Partizan Vizure nisu uspele da savladaju Vakifbank u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja zbog čega će se od učešća u Ligi šampiona oprostiti bez i jednog trijumfa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.