Izvor: Blic, 26.Maj.2024, 06:05

Burno u BiH zbog Rezolucije o Srebrenici: Dodik posegao za već viđenom idejom, Amerikanci uzvratili OŠTROM PORUKOM (VIDEO)

Da će Rezolucija o Srebrenici uznemiriti duhove u regionu bilo je jasno i uoči njenog usvajanja. Republika Srpska i njen predsednik Milorad Dodik oštro su reagovali i najavili predlog za mirno razilaženje Bosne i Hercegovine (BiH). To, ipak, ne može ići tako jednostavno, i o tome se već oglasila Ambasada SAD u Sarajevu. Iz Beograda poruka - Srbija pruža podršku srpskom narodu u Bosni i Hercegovini, prati situaciju, ali svakako, kaže predsednica skupštine Ana Brnabić, treba sačekati.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.