Izvor: BalkanRock.com, 26.Maj.2024, 06:37

Noć autorske muzike uz Sky Hook i Opposite Way u AKC Fuzz-u

Balkanrock.com Balkanrock.com Noć autorske muzike uz Sky Hook i Opposite Way u AKC Fuzz-u Noć autorske muzike uz Sky Hook i Opposite Way u AKC Fuzz-u 26/05/2024 Dva izuzetna benda, Sky Hook i Opposite Way, nastupiće u niškom klubu AKC Fuzz u subotu, 01. juna sa početkom u 21h. Sky Hook je nastao marta 2023. godine. Vrlo brzo po nastanku grupa počinje sa nastupima po lokalnim klubovima i učestvovanjima na nekoliko muzičkih festivala, kao što su Demofest i Evergreen. Jula prošle godine, […] Pročitajte ceo tekst Noć autorske muzike uz Sky Hook i Opposite Way u AKC Fuzz-u originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Kendi i Aristokrat ekipa nastupaju u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Maj.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com Kendi i Aristokrat ekipa nastupaju u Nišu Kendi i Aristokrat ekipa nastupaju u Nišu 26/05/2024 Uvek rado viđeni gosti u Nišu, Kendi i Aristokrat ekipa stižu u okviru ovogodišnje promocije albuma “Dodirne tačke” u subotu, 15. juna u O2 Event klubu Oxygen (Nikole...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.