Vučević u Nišu: Poštujemo nezavisnost pravosudnog sistema, ali ste odgovorni pred građanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2024, 06:35

Vučević u Nišu: Poštujemo nezavisnost pravosudnog sistema, ali ste odgovorni pred građanima

Premijer Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju rekonstruisanog i adaptiranog objekta bivše kasarne "Filip Kljajić", čija je vrednost 7,5 miliona evra, a u renoviranoj zgradi ubuduće će raditi Više javno tužilaštvo, Prekršajni, Privredni, Upravni i Viši sud u Nišu.
Otvaranju rekonstruisanog objekta u Nišu prisustvovala je i ministarka pravde Maja Popović.
Vučević je poručio da je Srbija izašla iz perioda kada je slabila, kada je vojska napuštala svoje objekte koji su posle postali devastirani, dodajući da se danas ulaže i da se stvaraju bolji uslovi u svim segemntima, uključujući pravosuđe.
"U mnogo sudova sam bio kao advokat, tako da mogu da svedočim iz prvog lica, ali ovakvu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Državno otvaranje" renovirane niške kasarne "Filip Kljajić", obišli je premijer i jedan radnik EDS-a

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2024

Obnovljenu zgradu stare niške kasarne "Filip Kljajić" na Bubnju posetili su predsednik Vlade Miloš Vučević i ministarka pravde Maja Popović i "otvorili je" za nove stanare - Više tužilaštvo u Nišu i 4 suda. Iako najavljena kao državna poseta, najbliže društvo premijeru i ministarki bio je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.