OPTIMIZAM: Odlično raspoloženje košarkaša Partizana pred Sasari (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTIMIZAM: Odlično raspoloženje košarkaša Partizana pred Sasari (FOTO)

Partizan i Sasari danas igraju duel 14. kola Lige šampiona u Italiji.
Uskoro će započeti svoju evropsku borbu dva tima iz grupe E, a pre toga su košarkaši Partizana fotografiom obeležili kakvo raspoloženje vlada u taboru Aleksandra Džikića pred ovaj duel.
Prvi meč ove dve ekipe je pripao italijanskom timu nakon promašenog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šta za pobedu Branislava Ratkovice u produžetku, koji je i okačio ovu fotografiju na društvenu mrežu Instagram.
Tri ekipe se bore za drugo mesto u grupi E Lige šampiona, među njima su i beogradski crno-beli, dok je Sasari u zaostatku za dve pobede u odnosu na ovu grupu timova.

The post OPTIMIZAM: Odlično raspoloženje košarkaša Partizana pred Sasari (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Štimcu dabl-dabl prelazi u naviku, Ludvigzburg opasno zapretio crno-belima

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2017

Bešiktaš na kraju ipak slavio sa 88:85..Šanse su bile minimalne, ali nemački mentalitet ne dozvoljava borbu bez predaje. Ludvigzburgu je igrala samo pobeda na Bosforu. A Bešiktaš je mnogo kvalitetniji tim. Ali večeras je morao dobro da se oznoji ne bi li zaustavio napad Ludvigzburga na Partizanovo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.