Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Partizan na Sardiniji, nastavlja se evroligaški maraton

Gledaoci u Srbiji će danas ponovo uživati u dobroj košarci, ali sada ona crno-bela strana naše domovine.

Najzanimljivije za navijače Partizana biće na Sardiniji gde njihovi ljubimci gostuju Sasariju u FIBA Ligi šampiona. Ovaj meč značajniji je Italijanima koji se bore za prolaz dalje i samo ih pobeda vodi u drugu rundu takmičenja. Crno-beli turistički idu na Sardiniju, jer u timu neće biti Veličkovića, Ratkovice, Hečera i Marinkovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sa druge strane Grobari će moći na delu da vide novajliju Gordona i oporavljenog Robinsona. Prenos je od 18 časova na Areni sport.
Evroligaški maraton se nastavlja na kanalima Sport kluba. Za navijače Crvene zvezde je najvažniji meč Anadolu Efesa i Darušafake. Polse pobede crveno-belih u Baskiji više bi im na ruku išao poraz čete Blata protiv Persovića. Posle toga su na programu još dva meča, a sve ih možete pogledati na Sport klubu.
Kada je reč o fudbalu tu je standardno Afrički kup nacija, potom Kup Italije, ali Španije i Engleske. Zato daljinski u ruke i uživajte…

The post SPORT NA TV: Partizan na Sardiniji, nastavlja se evroligaški maraton appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan na Sardiniji: I bez kvarteta na pobedu

Izvor: Press, 25.Jan.2017

Partizan je plasmanom u plej-of napravio prvi željeni korak. Da li će crno-beli uspeti da se izbore za direktan plasman u osminu finala, zavisiće od večerašnjeg susreta (18.00) na Sardiniji sa Dinamom Sasarijem. . foto:...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.