Niški odbojkaši pobedili Partizan, u plej-ofu protiv Novog Pazara

Izvor: JužneVesti.com, 06.Mar.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški odbojkaši pobedili Partizan, u plej-ofu protiv Novog Pazara

U poslednjem kolu regularnog dela Superlige odbojkaši kluba Niš su, nakon teške borbe, ipak uspeli da se revanširaju Partizanu za poraz u Beogradu. Oni su pobedili rezultatom 3:1 i zauzeli 7. mesto, pa će u plej-ofu igrati protiv Novog Pazara.  

Najbolji u niškom timu bio je Danilo Pavlović sa 19 poena, a bio je i jedini koji nijednom nije pogrešio pri servisu. Kod Beograđana se istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Andrej Ristić koji je 16 puta poentirao.

Već na početku prvog seta, odbojkaši Niša su napravili malu prednost koju su održavali do kraja i tako poveli sa 1:0. U nastavku se igralo poen za poen, ali je asom Bataka Partizan došao do 2 set lopte, od kojih su iskoristili drugu, blokom Buše.

Počeli su Beograđani da greše u svim segmentima igre, a domaći igrači su to iskoristili, pa su, uz dve dobre serije, ponovo poveli sa 2:1. Situacija iz prvog seta se ponovila i u poslednjem, kada su, zahvaljujući početnoj prednosti, a uprkos brojnim servis greškama obe strane, Nišlije osvojile 3 boda.

Odbojkaši Niša će se u plej-ofu boriti sa drugoplasiranim Novim Pazarom, koji vodi njihov bivši trener Saša Stefanović. Timovi su ove sezone odigrali dva meča, a svako je slavio kod kuće, rezultatom 3:1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.