Navijači zadovoljni, Partizan pronašao rešenje: „Hvala Dinu Merlinu!“

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 02:31

Navijači zadovoljni, Partizan pronašao rešenje: „Hvala Dinu Merlinu!“

Partizan će i definitivno u 9. kolu Evrolige dočekati Albu u nepromenjenom terminu, 17. novembra u Beogradskoj areni.
To je potvrdio šampion AdmiralBet ABA lige pritom zahvaljujući se pevaču Edinu Dervišhalidoviću, poznatijem kao Dino Merlin, na razumevanju.
Naime, u sklopu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svoje turnere, Dino Merlin je još pre nekoliko meseci potpisao ugovor sa Arenom o održavanju koncerta 17. novembra i za taj termin platio naknadu.
U međuvremenu, Evroliga je objavila raspored mečeva i baš za taj dan zakazala duel između Partizana i Albe u Beogradu, pa je postalo jasno da će jedan od ova dva događaja morati da bude pomere ili otkazan.
„Saznavši za situaciju, svestan da je Arena dom u kojem Partizan igra svoje utakmice na domaćem terenu, sam Edin Dervišhalidović (Dino Merlin) je bez oklevanja predložio pomeranje termina svog koncerta za 18.11. kako ne bi ugrozio odigravanje važne utakmice ‘crno-belih’ protiv Albe u Evroligi.


KK Partizan se ovim putem zahvaljuje Dinu Merlinu na inicijativi koja je dovela do brzog i efikasnog rešenja na obostrano zadovoljstvo“, objasnio je Partizan u zvaničnom saopštenju.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Dino Merlin u dva dana rasprodao dve arene, treći koncert 21. novembra

Izvor: Story, 27.Jul.2023

Do sada neviđena pomama i nezaustavljiva “Merlinomanija” zavladala je u Beogradu, ali i čitavoj Srbiji zbog najavljenih koncerata Dina Merlina. Čuveni umetnik iz Sarajeva u samo nepuna dva dana potpuno je rasprodao prva dva koncerta u beogradskoj Areni (18. i 19. novembra)

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.