Navijači Partizana u tišini ostavljaju cveće i pale sveće ispred Beogradske arene

Izvor: Beta, 04.Maj.2023, 19:06

Navijači Partizana u tišini ostavljaju cveće i pale sveće ispred Beogradske arene

Navijači Partizana ostavljaju danas cveće i pale sveće ispred Beogradske arene, odajući poštu ubijenima u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.Košarkaši Partizana igraju večeras u Areni od 20.30 protiv Real Madrida, četvrtu utakmicu četvrtfinala plej-ofa Evrolige.Utakmica će početi minutom ćutanja i neće biti muzike zbog tragedije koja se dogodila u sredu ujutro.Ispred Arene pristiže sve veći broj navijača, a za razliku od prethodnih utakmica Partizana u Evroligi, ispred hale je tišina.Mnogi su u suzama palili sveće i odavali poštu. Otkako je akcija krenula od 18 časova niko od prisutnih nije pričao o košarci, javio je reporter Bete sa lica mesta.Među onima koji su se priključili odavanju pošte bili su i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, bivši kapiten Partizana Miroslav Berić i mnogi drugi.Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu ujutru u oružanom napadu jednog učenika u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.Ranjeno je šestoro učenika i jedna nastavnica, a 13-godišnji napadač je uhapšen.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Evroliga

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNE SCENE ISPRED ARENE: Navijači Partizana dirljivim gestom odali poštu nastadalim učenicima (FOTO+VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2023

Tužna slika ispred Arene Košarkaši Partizana večeras, 4. maja od 20.30 dočekuju Real Madridu četvrtom meču četvrtfinalne serije Evrolige. Ova utakmica igra se na dan posle jednog od najtužnijih dana u istoriji Srbije, kada je 13-godišnji K. K. izvršio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar,...

Nastavak na HotSport.rs...

FOTO: Navijači Partizana u tišini ostavljaju cveće i pale sveće ispred Beogradske arene

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2023

Navijači Partizana ostavljaju danas cveće i pale sveće ispred Beogradske arene, odajući poštu ubijenima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Cvijeće i suze u "Areni": Utakmica Partizana i Real Madrida počela minutom ćutanja

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

Četvrta utakmica četvrtfinala plej ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida počela je minutom ćutanja zbog tragedije u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.