NIŠTA OD PARTIZANA Pantić kod Marka Nikolića

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD PARTIZANA Pantić kod Marka Nikolića

Tinjala je nada crno-belih sve do poslednjeg dana, ali ništa od novog dolaska Danila Pantića u Humsku. Čelsi nije bio raspoložen da još jednom pusti Pantića na pozajmicu među crno-bele, već ga je poslao u Fehervar.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Iako se Pantić nadao da će i u predstojećoj sezoni da nosi crno-beli dres, do takvog scenarija neće doći. Ipak, u svemu ovom ima i nešto dobro za Pantića… Trener Fehervara, ili bivšeg Videotona je Marko Nikolić, nekadašnji šef struke osvajača Kupa Srbije u prošloj sezoni, koji odlično poznaje Pantića.
Danilo je u Mađarsku stigao na pozajmicu, iako su “palvci” bili voljni da ga prodaju. Ugovor sa Čelsijem ističe mu 2021. godine, tako da je predstojeća sezona ključna za srpskog fudbalera…

The post NIŠTA OD PARTIZANA Pantić kod Marka Nikolića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.