PRVA CRNOGORSKA LIGA Grbalj testira Budućnost

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA CRNOGORSKA LIGA Grbalj testira Budućnost

Budućnost je jedina ekipa u Crnoj Gori bez poraza. Podgoričani su u prošlom kolu prvi put ispustili pobedu, pošto su na domaćem stadionu igrali nerešeno protiv Zete. Sada dočekuje Grbalj.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Godinama već tim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz Radanovića slovi za nekoga ko propisno namuči rivale, otkine im plen, kada to najmanje očekuju, a tavori u sredini tabele. Trenutno je Grbalj sedmi, ima pet bodova, ili pobedu i dva remija, uz gol razliku 8:8! Ako se uzme u obzir da Budućnost ima gol razliku 12:3, prostom matematikom se dolazi do zaključka da obe ekipe igraju, u proseku, 3+.
Šampion, Sutjeska, neočekivano je poklekao pred FK Podgoricom u prošlom kolu, a u narednom se sastaje sa Kom Podgoricom. Nikako da se Nikšićani odmore od klubova iz prestonice. Ako se uzme u obzir na je FK Podgorica upravo prvu pobedu zabeležila protiv Sutjeske, onda je jasno kakav su dan imali Nikšićani. U međusobnim duelim, Podgoričani su slavili poslednji put, Sutjeska prethodna četiri.
MAXBET ASISTENCIJA
BUDUĆNOST – GRBALJ 1-1, 2D1+
KOM PODGORICA – SUTJESKA 2-2VX-2, 1P0-1&2P0-2

The post PRVA CRNOGORSKA LIGA Grbalj testira Budućnost appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

U DERBIJU SERIJE A JUVENTUS ČEKA NAPOLI Predskazanje za titulu

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Ako iko može da pripreti Juventusu, ne i da ga ugrozi na putu do novog „skudeta“ to je Napoli. Četa Karla Ančelotija poslednjih godina jedini je takmac „staroj dami“ ali bezuspešno. Poslednjih osam godina gledamo isti scenario na „Čizmi“.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.