Partizan objavio konačan broj izdatih sezonskih ulaznica

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan objavio konačan broj izdatih sezonskih ulaznica

Fudbalski klub Partizan je rasprodao osminu stadiona u Humskoj za ovu sezonu. Crno-beli su u subotu na svom sajtu saopštili ukupan broj sezonskih ulaznica koje su do sada prodate, uz napomenu da one od ponedeljka više neće moći da se izdaju.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Prenosimo vam saopštenje osvajača Kupa Srbije:
– FK Partizan obaveštava navijače da u ponedeljak 02. 09.2019. godine prestaje prodaja sezonskih ulaznica za tekuću takmičarsku sezonu. Od početka prodaje do danas izdate su 4051 ulaznice za sezonu 2019/2020 i ovim putem se zahvaljujemo svim navijačima koji su kupili sezonsku ulaznicu, podržavali ekipu i pomogli igračima da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope.
Verujemo da ćete i dalje biti uz svoj Klub i crno-bele i da ćemo zajedno uspeti da sezonu učinimo što uspešnijom.

The post Partizan objavio konačan broj izdatih sezonskih ulaznica appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE Derbi u Novom Sadu: Prvi ispit za Zvezdu

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Svečarska zvona i dalje zvone u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda je izborila plasman u Ligu šampiona, drugu godinu zaredom, ostvarila ogorman uspeh, ali mora da se okrene i obavezama u domaćem prvenstvu. Crveno-beli će u subotu imati prvi ispit u novoj sezoni.. Kladionica MaxBet vam je pripremila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.