SUPERLIGA SRBIJE Derbi u Novom Sadu: Prvi ispit za Zvezdu

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Derbi u Novom Sadu: Prvi ispit za Zvezdu

Svečarska zvona i dalje zvone u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda je izborila plasman u Ligu šampiona, drugu godinu zaredom, ostvarila ogorman uspeh, ali mora da se okrene i obavezama u domaćem prvenstvu. Crveno-beli će u subotu imati prvi ispit u novoj sezoni.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
U Novom Sadu na „Karađorđu“ lider čeka šampiona. Vojvodina, koja trenutno zauzima vrh, suprotstaviće se zahuktaloj četi iz Ljutice Bogdana.
Crveno-beli su u utorak dobili „krila“. Vinuli su se u visine, pa sada deluju nedodirljivo. Ipak, oni su i emotivno ispražljeni. Što od meča, što od svega što se dešavalo posle utakmice. Slavlje, vožnja gradom u oklopnom vozilu, pesma… Sve to umorilo je igrače, što bi mogao da bude adut Vojvodine. Ipak, ne treba zaboraviti da crveno-beli na svakoj poziciji imaju dvojicu kvalitetnih igrača, koji mogu da odgovore obavezama.
„Lale“ sa Lalatom – cvetaju. Izabranici Nenada Lalatovića su u prethodnih šest duela nanizali pet pobeda i zabeležili jedan remi, protiv TSC, sa kojim dele prvu poziciju. Gol razlika 17:3 govori koliko su crveno-beli iz Novog Sada dominantni.
Crvena zvezda ima dve utakmice manje, stopostotan učinak i gol razliku 9:2.
Kada su međusobni dueli u pitanju, četa Vladana Milojevića ima pet od pet u poslednje vreme, ili 9/10. Vojvodina je poslednji put slavila i to na „Marakani“ 7. maja 2016. godine. Ipak, to nikako ne sme da zavara…
Čak tri od poslednjih pet duela na „Karađorđu“ došlo je 5+! Dva puta je bilo 3+. Goleada se očekuje i u subotu…
MAXBET ASISTENCIJA VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 2-2, 1>

The post SUPERLIGA SRBIJE Derbi u Novom Sadu: Prvi ispit za Zvezdu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA CRNOGORSKA LIGA Grbalj testira Budućnost

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Budućnost je jedina ekipa u Crnoj Gori bez poraza. Podgoričani su u prošlom kolu prvi put ispustili pobedu, pošto su na domaćem stadionu igrali nerešeno protiv Zete. Sada dočekuje Grbalj.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već...

Nastavak na 011vodič.com...

SKUPO SKUPLJE, ZVEZDA Poznate cene ulaznica za Ligu šampiona

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Kakvo takmičenje, takve i cene. Za prosečan srpski džep, ipak previsoke. Gledanje samo jedne Zvezdine utakmice u Ligi šampiona, na primer sa zapadne tribine, košta oko 100 evra.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za...

Nastavak na 011vodič.com...

DVA POGLEDA NA ELITU Evroliga za navijače, Liga šampiona za bogate

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

O veličanstvenom uspehu fudbalera Crvene zvezde se već sve zna. Nema zvezdaša koji je ravnodušno propratio izbacivanje Jang Bojsa i plasman u Ligu šampiona drugu sezonu zaredom. Slavlje je trajalo danima, ali subota popodne izvanredno raspoloženje navijača je donekle pokvareno.. Kladionica MaxBet...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.