U DERBIJU SERIJE A JUVENTUS ČEKA NAPOLI Predskazanje za titulu

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DERBIJU SERIJE A JUVENTUS ČEKA NAPOLI Predskazanje za titulu

Ako iko može da pripreti Juventusu, ne i da ga ugrozi na putu do novog „skudeta“ to je Napoli. Četa Karla Ančelotija poslednjih godina jedini je takmac „staroj dami“ ali bezuspešno. Poslednjih osam godina gledamo isti scenario na „Čizmi“.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Napoli je u prvom kolu zabeležio pobedu, ali ne ubedljivu. U derbiju protiv Fjorentine tim iz Napulja je bio raspucan, međutim, samo za gol bolji od domaćina. U pripremnom periodu Napolitanci su odigrali sedam kontrolnih utakmica. Tri puta su slavili, isto toliko puta su poraženi, dok su jedini remi zabeležili protiv Kremonezea. Dva od tri poraza doživeli su od Barselone, jedan ubedljiv – 4:0.
Sa druge strane, Juventus je učestvovao na Inetrnacionalnom Kupu šampiona, gde je odigrao tri meča i samo jednom slavio, dok je u prijateljskim utakmicama, mimo toga, zabeležio po pobedu i remi. U šampionatu je startovao pobedom. Minimalno je savladana Parma, pogotkom Kjelinija.
MAXBET ASISTENCIJA JUVENTUS – NAPOLI PX, GG
Prošle sezone Juventus je bio bolji u oba međusobna duela. U Torinu je bilo 3:1, u Napulju 1:2. Inače, „stara dama“ je bila bolja šest puta, Napoli tri i jednom je bilo nerešeno u poslednjih deset duela. Četiri od pet mečeva na Alijanz areni završeno je pobedama domaćina, jednom su slavili gosti.
Juventus je tokom leta doveo jednu od zvezda prelaznog roka, Matijasa de Lihta, u tim se posle jednogodišnje epizode u PSŽ-u vratio Đanluiđi Bufon, stigli su Danilo, Romero, Pelegrini, vratili su se Pjaca, Iguain sa pozajmica… Čak i oni na koje klub ne računa, ili su na izlaznim vratima „stare dame“ poput Dibale, ili Mandžukića, predstavljaju strah i trepet za protivnike. Šta onda reći o onima koji nose dres kluba iz Torina?
Napoli nije mnogo tumbao tim. Uostalom, podatak da je tokom leta potrošio samo 90 miliona, dovoljno govori. To, naravno, ne znači da Napolitanci nisu konkurentan tim. Naprotiv, čini se da će oni i ove sezone biti jedini koji će moći da prete Juventusu. Za početak, u subotu od 20:45.
PAŽNJA!
Prošle sezone, oba puta je došlo GG, 3+.
 

The post U DERBIJU SERIJE A JUVENTUS ČEKA NAPOLI Predskazanje za titulu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KAKAV FUDBAL U TORINU Napoli za 15 minuta anulirao 3:0, pa Kulibali autogolom spasao Juve

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Kakav meč u Torinu! Kakav fudbal u derbiju Serije A, Juventus – Napoli! “Stara dama” je imala prednost 3:0, a onda u nadoknadi spašavala pobedu. Do nje je došla autogolom Kulibalija!. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,20 na pobedu Lacija protiv Rome.. Neverovatna utakmica na “Alijanz areni”....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.