Mirković: Spremni smo za paklenu atmosferu u Istanbulu

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Spremni smo za paklenu atmosferu u Istanbulu

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da očekuje da će njegov tim biti na visokom nivou i pokušati da izbaci Bešiktaš za plasman u Ligu Evrope. Crno-beli tim je danas otputovao u Istanbul a revanš utakmica plej-ofa za LE između Bešiktaša i Partizana igra se u četvrtak od 20.00 na Vodafon areni.
"Bešiktaš je jak protivnik, a ne ide nam na ruku što beleži slabe rezultate u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslednje vreme. Samo je pitanje dana kada će da pobeđuju. Moramo da budemo disciplinovani, odgovorni i da pokušamo da ih ugrozimo", rekao je Mirković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pred put u Istanbul.

Mirković za revanš u Turskoj, nakon beogradskih 1:1, neće moći da računa na povređenog Marka Jankovića i suspendovanog Nebojšu Kosovića.
"Čeka nas paklena atmosfera, snažan rival, ali sam pripremio ekipu. Verujem da možemo da prođemo, hoćemo grupnu fazu Lige Evrope", kaže on.
Mirković je izrazio nadu da će Partizan proći u grupnu fazu kao što je u poslednje vreme uglavnom bilo preko revanša u gostima.
"Neka bude tako i ovaj put, da ne rušimo tradiciju", optimista je Mirković.
Crno-beli tim je danas otputovao u Istanbul a revanš utakmica plej-ofa za LE između Bešiktaša i Partizana igra se u četvrtak od 20.00 na Vodafon areni. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirković: Spremni smo za paklenu atmosferu u Istanbulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2018

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da očekuje da će njegov tim biti na visokom nivou u Istanbulu i pokušati da izbaci Bešiktaš za plasman u Ligu Evrope..."Bešiktaš je jak protivnik, a ne ide nam na ruku što beleži slabe rezultate u poslednje vreme. Samo je pitanje dana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mirković pred Bešiktaš: Spremni za paklenu atmosferu

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković istakao je da će njegov tim uraditi sve da ostane u Ligi Evrope, te da će dan uoči revanša protiv Bešiktaša provežbati i penale...Crno-beli su u sredu otputovali u Istanbul, gde će odigrati drugi meč plej-ofa kvalifikacija za drugo po jačini evropsko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.