Blekijeva prognoza - Partizan osvaja titulu ove sezone?

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Blekijeva'' prognoza - Partizan osvaja titulu ove sezone?

Repriza sezone 2016/17?

Srpski reprezentativac Nikola Milenković sjajno je započeo novu sezonu u italijanskoj Seriji A, o njegovoj golčini protiv Kjeva priča se širom Evrope, a on i dalje pažljivo prati i sve aktuelnosti u njegovom Partizanu.

Crno-bele u četvrtak očekuje ključna borba za plasman u Ligu Evrope protiv Bešiktaša u Istanbulu, a popularni ''Bleki'' veruje da ekipa Zorana Mirkovića može do velikog podviga.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Baš mi je drago da je Partizan po dolasku Zorana Mirkovića počeo da beleži dobre rezultate. Nadam se da će u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bešiktaša u Istanbulu stići do pozitivnog ishoda na radost svih Grobara. Bati i bivšim saigračima želim svu sreću i verujem da mogu do podviga'', izjavio je Milenković za ''Žurnal''.

Iako Zvezda na domaćoj sceni već posle pet odigranih mečeva ima pet bodova više od Partizana, Milenković smatra da crno-beli mogu i da ponove šampionsku sezonu 2016/17, kada su takođe dugo bili u bodovnom zaostatku, ali su na kraju prvi prošli kroz cilj i sezonu završili sa osvojenom duplom krunom.





''Bez obzira na minus verujem da Partizan može do titule. Pre dve godine smo pokazali da  je moguće prestići veliki zaostatak. Još tri derbija su preostala da se odigraju, tako da ne brinem za domaće prvenstvo'', poručio je Milenković.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mirković ne bi da ruši tradiciju

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 09:23

Eksepdicija fudbalskog kluba Partizan krenula je put Istanbula na revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope...Vicešampion Srbije krenuo je ovoga jutra sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na revanš utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope sa Bešiktašom...Nakon beogradskih 1:1...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.