Mirković pred Bešiktaš: Spremni za paklenu atmosferu

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković pred Bešiktaš: Spremni za paklenu atmosferu

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković istakao je da će njegov tim uraditi sve da ostane u Ligi Evrope, te da će dan uoči revanša protiv Bešiktaša provežbati i penale.

Crno-beli su u sredu otputovali u Istanbul, gde će odigrati drugi meč plej-ofa kvalifikacija za drugo po jačini evropsko takmičenje. Duel u Beogradu prošle nedelje je završen 1:1, pa je uoči revanša prednost na strani Bešiktaša.

“Igramo protiv velike ekipe jakog protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Nimalo nije dobra stvar što Bešiktaš u poslednje vreme beleži slabe rezultate. Pitanje je dana kada će početi da ostvaruje i dobre rezultate”, rekao je Mirković novinarima na beogradskom aerodromu Nikola Tesla uoči puta u Istanbul.

“Treba da budemo odgovorni, disciplinovani, da igramo brzo i pokušamo da ugrozimo rivala. Znamo da nas čeka paklena atmsofera, i trudim se da pripremim svoj tim za to. Mislim da je čak i Lens trenirao juče, verujem i on će biti u konkurenciji za tim. Ubeđen sam da možemo da ostanemo u ovom takmičenju”.

Novija tradicija kaže da je Partizan do grupnih faza evropskih takmičenja dolazio kada je revanš mečeve igrao u gostima.

“Neka bude tako i ovaj put, da ne rušimo tradiciju”, dodao je Mirković.

Trener crno-belih je dodao da će ekipa provežbati i penale na prvom treningu u Turskoj, te da neće moći da računa na suspendovanog Nebojšu Kosovića, kao ni na Marka Jankovića koji se još nije oporavio od povrede zadnje lože.

Meč je na programu u četvrtak od 20 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.