Madar poželeo sreću Janisu u PAO, Papapetru negirao: Sve opcije su otvorene

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 08:22

Madar poželeo sreću Janisu u PAO, Papapetru negirao: Sve opcije su otvorene

Košarkaš Partizana Jam Madar nalazi se na grčkom ostrvu Siros gde je Jorgos Printezis organizovao turnir koji je privukao evropske zvezde.

Pored Izraelca tu su Kostas Papanikolau, Matijas Lesor, Aleksej Pokuševski i Janis Papapetru, između ostalih.

Izraelac je ovaj događaj iskoristio da se oprostio od svoja dva nekadašnja saigrača koja su se obrela na turniru, a koja će, prema svemu sudeći, biti saigrači i naredne sezone.

"Mnogo će nedostajati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lesor i Papapetru, kako u igračkom, tako i u ljudskom smislu. Poseban odnos sam ima sa Lesorom, nemam nikakvu dilemu da će biti centralna figura u sastavu Panatinaikosa, da će jako brzo postati jedan od omiljenih igrača među navijačima, kao što je to bio slučaj i dok je nosio dres Partizana. Zajedno smo ostvarili čudesne rezultata u minuloj sezoni, ostao je žal što nismo stigli do finalnog turnira Evrolige. Sada ćemo biti rivali na parketu, ali ostajemo veliki prijatelji. Lesoru, Janisu i Panatinaikosu želim sve najbolje, a nemam nikakvu dilemu da oni isto žele Partizanu u sezoni koja sledi", rekao je Madar.

Međutim, iz izjave Papapetrua se da zaključiti da je Izraelac možda i poranio sa selidbom Grka nazad u Atinu.

"Mnogo toga se pričalo o tome gde ću nastaviti da igram, ali verujem da nije sve istina. Trenutno uživam u odmoru, nisam previše analizirao ništa, sve opcije su otvorena. Nisam doneo odluku, videćemo kako će se situacija razvijati", rekao je Papapetru u razgovoru za grčke medije.

U ovom trenutku Grk je svakako bliži odlasku u PAO, nego ostanku u Partizanu, ali njegova izjava insinuira da je i drugačiji scenario moguć. Šta će od svega biti – ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.