Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.07.2023.

08:25

Madar poželeo sreću Janisu u PAO, Papapetru negirao: Sve opcije su otvorene

Košarkaš Partizana Jam Madar nalazi se na grčkom ostrvu Siros gde je Jorgos Printezis organizovao turnir koji je privukao evropske zvezde.

Izvor:

Autor:

Madar poželeo sreću Janisu u PAO, Papapetru negirao: Sve opcije su otvorene
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Pored Izraelca tu su Kostas Papanikolau, Matijas Lesor, Aleksej Pokuševski i Janis Papapetru, između ostalih.

Izraelac je ovaj događaj iskoristio da se oprostio od svoja dva nekadašnja saigrača koja su se obrela na turniru, a koja će, prema svemu sudeći, biti saigrači i naredne sezone.

"Mnogo će nedostajati Lesor i Papapetru, kako u igračkom, tako i u ljudskom smislu. Poseban odnos sam ima sa Lesorom, nemam nikakvu dilemu da će biti centralna figura u sastavu Panatinaikosa, da će jako brzo postati jedan od omiljenih igrača među navijačima, kao što je to bio slučaj i dok je nosio dres Partizana. Zajedno smo ostvarili čudesne rezultata u minuloj sezoni, ostao je žal što nismo stigli do finalnog turnira Evrolige. Sada ćemo biti rivali na parketu, ali ostajemo veliki prijatelji. Lesoru, Janisu i Panatinaikosu želim sve najbolje, a nemam nikakvu dilemu da oni isto žele Partizanu u sezoni koja sledi", rekao je Madar.

Međutim, iz izjave Papapetrua se da zaključiti da je Izraelac možda i poranio sa selidbom Grka nazad u Atinu.

"Mnogo toga se pričalo o tome gde ću nastaviti da igram, ali verujem da nije sve istina. Trenutno uživam u odmoru, nisam previše analizirao ništa, sve opcije su otvorena. Nisam doneo odluku, videćemo kako će se situacija razvijati", rekao je Papapetru u razgovoru za grčke medije.

U ovom trenutku Grk je svakako bliži odlasku u PAO, nego ostanku u Partizanu, ali njegova izjava insinuira da je i drugačiji scenario moguć. Šta će od svega biti – ostaje da se vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu