MILOJEVIĆ U PROBLEMU Zvezda ima duplo više stranaca od Partizana

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ U PROBLEMU Zvezda ima duplo više stranaca od Partizana

Plasman u Ligu šampiona je u kasu Crvene zvezde doneo još novca, pa su crveno-beli bili aktivni i u finišu prelaznog roka. Pred dvomeč u plej-ofu za elitno takmičenje sa Jang Bojsom je u klub stigao argentinski fudbaler Mateo Garsija, dok je posle tih duela crveno-belu opremu zadužio i Radživ van la Para iz Holandije.
Kvota u MaxBetu na pobedu Radničkog iz Niša protiv Čukaričkog je 2.75. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Odlična pojačanja za Evropu, ali Zvezda je sada u drugom problemu – ko od njih mora da ostane na tribinama u domaćem prvenstvu. Kao što je poznato, u Superligi Srbije na utakmici mogu da nastupe najviše četiri stranca za jednu ekipu, a crveno-beli u ovom trenutku na platnom spisku imaju osmoricu fudbalera bez srpskog pasoša.
Doduše, jedan od njih je El Fardu Ben, koji bi trebalo da napusti šampiona Srbije do kraja letnjeg prelaznog roka. Uostalom, Van la Para je njegova zamena na krilu.
Trener Zvezde Vladan Milojević će u domaćem šampionatu na klupi morati da ostavi najmanje trojicu stranaca. Uz to ima i olakšanje, još četiri reprezentativca nekih drugih selekcija imaju srpske pasoše, pa se ne vode kao stranci. Reč je o Milanu Borjanu, Mirku Ivaniću, Milošu Degeneku i Nikoli Krstoviću.
Umar Sadik (Foto: Starsport)

Poređenja radi, Partizan ima duplo manje stranaca od Zvezde. Ukupno samo četiri igrača bez srpskog pasoša. To znači da strateg crno-belih Savo Milošević uopšte ne mora da razmišlja o pravilima kada bude sastavljao tim. Moći će samo da se vodi sportskim parametrima.
Interesantno, više stranaca od Partizana ima i aktuelni vicešampion naše države, Radnički iz Niša. Za “Real sa Nišave” igraju sedmorica fudbalera bez srpskog pasoša. Nijedna druga ekipa u Superligi neće morati da vodi računa na pomenuto ograničenje sa brojem stranaca. Jedino još Mladost ima petoricu, ali Obiora Odita ima i srpski pasoš, tako da se vodi kao domaći igrač.
CRVENA ZVEZDA
Stranci
Žander (Brazil)
Hoze Antonio Kanjas (Španija)
Marko Marin (Nemačka)
Mateo Garsija (Argentina)
Ričmond Boaći (Gana)
Tomane (Portugalija)
Radživ van la Para (Holandija/Surinam)
El Fardu Ben (Komorska Ostrva/Francuska)
Stranci sa srpskim pasošem
Milan Borjan (Kanada/Srbija)
Miloš Degenek (Australija/Srbija)
Mirko Ivanić (Crna Gora/Srbija)
Nikola Krstović (Crna Gora/Srbija)
PARTIZAN
Stranci
Sejduba Suma (Gvineja)
Bibras Natho (Izrael)
Takuma Asano (Japan)
Umar Sadik (Nigerija)
Stranci sa srpskim pasošem
Igor Vujačić (Crna Gora/Srbija)
Periša Pešukić (Crna Gora/Srbija)
Aleksandar Šćekić (Crna Gora/Srbija)
RADNIČKI NIŠ
Stranci
Rebin Sulaka (Irak/Švedska)
Nemanja Nikolić (Bosna i Hercegovina)
Taras Bondarenko (Ukrajina/Turkmenistan)
Rjota Noma (Japan)
Veljko Batrović (Crna Gora)
Erik Jirka (Slovačka)
Nermin Haskić (Bosna i Hercegovina)
MLADOST LUČANI
Stranci
Miloš Šatara (Bosna i Hercegovina)
Viktor Amos (Nigerija)
Eliomar (Brazil)
Zakarija Suraka (Gana)
Stranci sa srpskim pasošem
Obiora Odita (Nigerija)

The post MILOJEVIĆ U PROBLEMU Zvezda ima duplo više stranaca od Partizana appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.