Legenda Partizana: Da nije poništen gol protiv Sparte, bio bih najbolji u Evropi VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 18:09

Legenda Partizana: Da nije poništen gol protiv Sparte, bio bih najbolji u Evropi VIDEO

Živa legenda Partizana Mustafa Hasanagić uputio je apel navijačima crno-belih pred revanš protiv Sparte u šesnaestini finala Lige konferencija.

"Parni valjak" u četvrtak od 18.45 dočekuje češki tim nakon trijumfa rezultatom 1:0 u prvom susretu u Pragu.

"Apelujem da navijači dođu u velikom broju i da podrže ekipu. Znam, kao igrač, koliko je važna publika kao 12. igrač. Jer to je veliki podstrek za dobru igru, za zalaganje", rekao je Hasanagić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Proslavljeni as je baš protiv Sparte u sezoni 1965/1966, na putu ka finalu Kupa evropskih šampiona, postigao dva gola u Beogradu i jedan u Pragu.

"Mi smo u Pragu i vodili 1:0, dao sam taj gol, nekim sticajem nesrečnih okolnosti smo izgubili. Bio je jedanaesterac, bilo je kikseva i dogodio se poraz. Ali smo verovali u čuda", rekao je Hasanagić za klupski sajt.

"Vraćaju mi se one divne uspomene na ovom stadionu, tu sam postao najbolji golgeter svih vremena Partizana. Da mi nisu poništili onaj gol protiv Sparte, ja bih bio najbolji golgeter i u Evropi. A to je sve vezano za ovaj stadion koji mi je toliko drag", rekao je Hasanagić, a evo tog poništenog gola:

Sada Sparta ponovo dolazi u Beograd i to sa rezultatskim zaostatkom.

"Ja bih bio zadovoljan i sa nerešenim, a to sam rekao i posle susreta u Pragu, a mi smo dobili. Ali neće nam biti lako, To je jako nezgodan rezultat koji može da zavara i apelujem da Partizan mora da pruži i više nego u Pragu. Oni su izgubili u i sada je to čak i nekakva prednost za njih jer su rasterećeni", zaključio je Hasanagić.

Duel između Partizana i Sparte igra se u četvrtak u Humskoj od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.