Kup Srbije - Zvezda još ubedljivija od Partizana, Simić za korak iza Ivanovića, upisao se i novajlija

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije - Zvezda još ubedljivija od Partizana, Simić za korak iza Ivanovića, upisao se i novajlija

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 1/16 finala kupa Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su u Staroj Pazovi odigrali duel 1/16 finala kupa Srbije protiv Trepče, slavili su fudbaleri srpskog šampiona sa ubedljivih 8:0 (2:0).

Poveli su već u trećem minutu, strelac je bio Veljko Simić. Odličan prodor Jevtovića po desnoj strani, pronašao je Simića odličnim centaršutem, a krilnom fudbaleru Zvezde nije bio problem da zatrese mrežu rivala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nastavila je Zvezda da napada, da bi u 28. minutu Simić došao i do drugog pogotka. Dobio je dobar pas u prostor od Žandera i obišao golmana Trepče, te je sa 16 metara pogodio praznu mrežu rivala.

Napadali u "crveno-beli" i u nastavku, ali do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata.

Ipak, nakon samo četiri minuta igre u nastavku, dolaze do trećeg pogotka, het-trik je upisao Simić.

Vukanović je prošao po desnoj strani, pronašao Simića, koji nije propustio priliku da postigne i treći pogodak na susretu.

Samo minut kasnije i 4:0, Simić je oprobao udarac iz udaljenosti, Milentijević je na kratko intervenisao, ali je odbitak pokupio Van La Para i tako upisao prvenac u dresu srpskog šampiona.

Već u 54. minutu bilo je i 5:0, Žander je centrirao, a Vukanović je glavom pospremio loptu u mrežu rivala.

Na isteku jednog časa igre Milojevićevi puleni dolaze i do šestog pogotka, Tomane je dodao loptu do Simića, koji je izbio sam pred golmana Trepče i lako ga matirao, postigaviši tako svoj četvrti gol na utakmici.

Igrao se 78. minut kada je Miloš Vulić postigao sjajan gol iz slobodnog udarca sa oko 20 metara udaljenosti za 7:0, da bi konačan rezultat u 86. minutu postavio Tomane. Centaršut Vulića iz kornera, Tomane je bio najviši u skoku, te je glavom savladao protivničkog golmana.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.