Crvena zvezda protiv Trepče u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019, 06:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda protiv Trepče u Staroj Pazovi

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Kako je saopšteno ulaz će biti slobodan, a nacionalni savez snosiće troškove boravka ekipe sa Kosova i Metohije u Beogradu.

Utakmica je trebalo da bude odigrana u Zvečanu, ali je pomerena, pošto kosovske vlasti nisu dozvolile ulazak na Kosmet ekspediciji crveno-belih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poluvreme - Zvezda na Simićev pogon jednom nogom u osmini finala! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019

"Crveno-beli" imaju dva gola prednosti protiv Trepče...Nakon prvih 45 minuta meča u Staroj Pazovi, Crvena zvezda vodi rezultatom 2:0 protiv Trepče u 1/16 finala Kupa Srbije...Ekipa Vladana Milojevića je od samog početka uspostavila svoj ritam igre, te je povela već u trećem minutu kada je Jevtović...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.