Karte za Pjunik

Izvor: RTS, 07.Jul.2010, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Pjunik

Kvalifikacije za Ligu šampiona. Partizan startuje, od drugog kruga 14. jula na svom stadionu, protiv jermenskog Pjunika. Prodaja ulaznica putem interneta za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija između Partizana i Pjunika počinje u četvrtak.

Šampionu Srbije je neophodna podrška sa tribina da bi se domogao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lige šampiona. Zato je i i cenu karata "prilagodio punim" tribinama. Karte za južnu tribinu prodavaće se po ceni od 300 dinara, dok ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu koštaju po 600 dinara. Navijači koji budu želeli da posmatraju meč iz lože, za ulaznice će morati da odvoje 1.500 dinara.

Prodaja karata putem Tiketlajna (www.ticketline.rs) počinje u četvrtak, 8. jula. Utakmica između Partizana i jermenskog Pjunika igra se u sredu, 14. jula, od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.