Pjunik u Humskoj, dalje se ne zna?

Izvor: B92, 07.Jul.2010, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjunik u Humskoj, dalje se ne zna?

I pored brojnih spekulacija o tome kakvo je stanje stadiona u Humskoj meč drugog kola kvalifikacija za LŠ Partizan - Pjunik igraće se na stadionu 'crno-belih'

Prema pisanju dnevnika Press najveći problem je stanje novinarskih loža, odnosno mali broj onih koje omogućavaju izveštavanje sa utakmica prvaka Srbije.

"Godinama taj problem rešavamo tako što postavimo montažne kabine, za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << televizijske ekipe. Postoje naravno eksperti koji se bave problematikom stadiona i koji će predložiti nekoliko rešenja. Krajem jula nam dolazi delegacija UEFA u posetu. Siguran sam da ćemo evropske mečeve igrati na svom stadionu," rekao je generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

Za razliku od njega direktor stadiona Aleksandar Stepanović nije želeo da daje tako optimističnu prognozu.

"Dobili smo upustva od UEFA šta treba da sredimo na našem stadionu. Trenutno su u toku radovi, rešavaju se neki od zadataka, već je u toku organizacija utakmice sa Pjunikom i Jermeni sigurno dolaze u Beograd. Šta će biti kasnije, to ćemo tek da vidimo u zavisnosti od naših mogućnosti," istakao je Aleksandar Stepanović za Press.

Ako Partizan eliminiše Pjunik ostaju mu najmanje dve utakmice tokom leta, treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i plej of za LŠ ili Ligu Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karte za Pjunik

Izvor: RTS, 07.Jul.2010

Kvalifikacije za Ligu šampiona. Partizan startuje, od drugog kruga 14. jula na svom stadionu, protiv jermenskog Pjunika. Prodaja ulaznica putem interneta za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija između Partizana i Pjunika počinje u četvrtak. ..Šampionu Srbije je neophodna podrška sa tribina da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.